Bilreklame – Dekorer bilen din hos oss

Bilreklame eller bildekor symboliserer bedriftens samhørighet og samhold når alle bedriftens kjøretøy har identisk bildekor. Det kan være sånn at folierte kjøretøy kan bli ditt beste reklameskilt og kjennetegn for firmaet.

Det er både rimelig og effektivt å bruke bilfolie som reklame. Firmaets kjøretøy befinner seg ofte på godt synlige plasser og dermed en anbefalt reklameplakat.

Helfoliering av bil er en populær metode for uniformering av firmabiler. Med bilfolie kan du skreddersy bilen med bilder, farger og logo slik du ønsker.  Hos oss får du både permanent folie og kampanjefolie for midlertidig annonsering.

Hos WrapX har vi lang erfaring med bilreklame og dekor. Her kan du få hjelp med alt fra idé til ferdig foliert kjøretøy.

Dette er prosessen med å lage bildekor

Først starter man designfasen hvor du som kunde kanskje har gjort deg noen tanker om hvordan du ønsker at det skal se ut. Eventuelt kan en av våre grafiske designere lage forslag til deg.

Fase to er fasen hvor du har godkjent dekoren og produksjonen starter. Produksjonen består av enten print på folie eller utskårede elementer i gjennomfarget folie.

Så snart dekoren er ferdig produsert kan den monteres på din bil. Her er det viktig å avklimatisere bilen. Derfor ønsker vi å ha bilen hos oss senest dagen i forveien. Den skal leveres rengjort og klar for montasje.

Hvordan monteres folien på bilen?

Folien klebes på bilen ved bruk av folieringsverktøy slik at luftlommene som ligger mellom karosseriet og folien blir borte. Det brukes også varmepistol slik at folien kan formes etter bilens kanter, vinkler og curver. Dørhåndtak, deksler og lykter demonteres slik at man får folien helt rundt kantene og dermed en finere finish.

Ønsker du å foliere bilen din, anbefales det at man benytter profesjonelle montører.

Hvor lenge holder folien?

Folien har som regel en levetid på opptil 10 år. Gjennomsnittlig så blir det brukt mest folie med en levetid på 3 – 6 år. Levetiden vil også variere etter hvor mye man bruker bilen og utsetter den for sterkt sollys, steinsprut og slitasje.